Γρήγορο και ελαφρύ γεύμα για όλη την οικογένεια!
Με ψάρια, κρεατικά και ζυμαρικά, σε μπατζίνα, σε σαλάτα, σε σούπα ή ως ντιπ... Υπάρχουν αμέτρητοι μέθοδοι παρασκευής για να απολαύσεις το πράσινο μαργαριτάρι της μάνας γης... τώρα που είναι στα καλύτερά του!
Παγκόσμια πατενταρισμένη καινοτομία από την εξαγωγική βιομηχανία ζυμαρικών της Βόρειας Ελλάδας - Μία ιδέα που έγινε πράξη μετά από 30 χρόνια μελέτης.
Φτιάχνουμε το κλασικό μοσχαράκι κοκκινιστό αλλά με αρκετό κόκκινο κρασί, πολλά μυρωδικά και χωριάτικα ζυμαρικά όπως μακαρούνες ή στριφτάρια!
Επιλεγμένα, γαστρονομικά προϊόντα της Ελλάδας, με έμφαση στη Κρήτη και τη Μεσσηνία, τις ιδιαίτερες πατρίδες των εμπνευστών της Arteat.
Ο «Γαστρονόμος» γιόρτασε τη νέα δωδεκάτομη προσφορά του που εστιάζει στην πρώτη ύλη.
Ο οδηγός μαγειρικής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την Καθημερινή.