Η Υδρα πάει καλά γαστρονομικά. Ιδού ένας λόγος σοβαρός.
Γρήγορα και ξεκούραστα φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο και δροσερό σαγανάκι γαρίδας.
10 νησιά, 10 εκλεκτές ταβέρνες πάνω στο κύμα.
Οι ντόπιοι υπερηφανεύονται πως στο μικρό νησάκι τους δύο νέα παιδιά φτιάχνουν το ωραιότερο παγωτό των Κυκλάδων.
Ποιος θα το περίμενε η συνταγή να είναι έτοιμη σε 30΄.
Για τη φεγγαράδα, τα θάλασσα, τα πεύκα αλλά και ένα ιδιαιτερο μενού γευσιγνωσίας.
Delivery ψητού χταποδιού και τηγανητών μπαρμπουνιών; Κι όμως.
Το σαββατοκύριακο φτιάχνουμε πεντανόστιμο ψαράκι με γλιστρίδα κοκινιστά.