Χοιρινό με τα όλα του που ταιριάζει τέλεια με ένα σπυρωτό πιλαφάκι!
Κάθε μήνα οι σεφ μας δημιουργούν ολοκαίνουργιες συνταγές αποκλειστικά για τον «Γαστρονόμο». Η Νένα Ισμυρνόγλου μας συστήνει το χοιρινό ψητό και ποσέ.
Η δοσολογία των υλικών είναι για 2 άτομα ως κυρίως πιάτο ή για 4 ως συνοδευτικό.
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρωματικό, μελωμένο, υπέροχο!
Χρησιμοποιούμε το αρνί που μας περίσσεψε από το λαμπριάτικο τραπέζι μαζί με μαριναρισμένα κρεμμύδια.
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Μεζεκλίκι πρώτης τάξεως για... προθέρμανση!