Μια καλή ταβέρνα για θαλασσινά, ψαράκι και αγνάντεμα στο Πέραμα.
Αν ενώσουμε ένα ιταλικό με ένα ελληνικό εστιατόριο, θα φτιάξουμε το «ντομάτες», για μακαρονάδες φτιαγμένες με παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Μια αυθεντική μπακαλοταβέρνα στον Πειραιά, σαν σκηνικό από ελληνική ταινία του 1960.
Ένας μεζές-αφορμή για να καλέσουμε την παρέα για ούζο ή κρασί.
Μαστιχωτά και πεντανόστιμα, τα καλαμαράκια αυτά είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική στα «λαδερά» τηγανητά αντίστοιχά τους.
Ενόψει Καθαράς Δευτέρας, φτιάχνουμε ένα κοκτέιλ με ούζο.
Μια τονομακαρονάδα απλή, αλλά αρκετά διαφορετική από τις συνηθισμένες.
Ένα χάι τσιπουράδικο στη Γλυφάδα, αποκλειστικά για ψαροφάγους.