Συνοδεύουμε με φρέσκια, πράσινη σαλάτα ή φασολάκια βραστά με λαδολέμονο μουστάρδας.
Ένα εξαίσιο αξιώτικο φαγητό μαγειρεμένο από ντόπιο μάγειρα. Τα υπόλοιπα στο τεύχος που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο.
Η βαθιάς νοστιμιάς οσπριάδα «ανεβαίνει» ακόμα περισσότερο με την τυρένια κρέμα.
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας ή πατάτες που ψήνουμε τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο όση ώρα ψήνεται το κουνέλι.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα χόρτα εποχής της αρεσκείας μας, όπως επίσης και πατάτες που θα έχουμε προηγουμένως βράσει ή τηγανίσει.
Πριν από έξι χρόνια, η κυρία Ελένη Βασιλειάδου, από τη Ματσούκα του Πόντου, ίδρυσε μια βιοτεχνία στο Ρυάκι Κοζάνης, με στόχο να διασώσει και να διαδώσει τις παραδοσιακές συνταγές που κληρονόμησε από τη γιαγιά της.