Η Νένα Ισμυρνόγλου τα τοστ της τα φτιάχνει με πίτες για σουβλάκι. Και δεν παί-ζο-νται!
Για να ξαναγίνουν τραγανά τα φύλλα της πίτας που έχετε φυλαγμένη στο ψυγείο, ραντίστε την επιφάνειά της με λίγες σταγόνες νερό προτού τη ζεστάνετε στο φούρνο (κατά προτίμηση στη λειτουργία του αέρα).
Μαγέρικο περιωπής και εναλλακτικό ντελιβεράδικο στο κέντρο, πολύ κοντά στην εκκλησία της Καπνικαρέας.
Μέχρι την Τουρκία έφτασε η χάρη μας και επί τη ευκαιρία δοκιμάσαμε εκπληκτικό κεμπάπ σε αυτή την αλυσίδα κεμπαμπτζίδικων.
Σχάρα με φαντασία σε ένα νέο στέκι στα Εξάρχεια...
Ενα ταχυφαγείο με προσωπικότητα στο Σύνταγμα.
Έθνικ γεύσεις με ιδιαίτερη έμφαση στον αμερικανικό Νότο στην οδό Αιόλου.