
Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Ζουμερές, με τα αρώματα των μπαχαρικών, του κρασιού, του αμπελόφυλλου, πεντανόστιμες. Άλλο πράγμα.
Επισκεφτήκαμε το Κεντρικό και το Δυτικό Ζαγόρι, δοκιμάσαμε τις μεγαλειώδεις πίτες τους, πουλερικά και κρεατικά, ζυμαρικά, σπιτικά γλυκά και τυροκομικά από ντόπιους παραγωγούς, και σας παρουσιάζουμε δέκα ξενώνες και εστιατόρια που αποδεικνύουν...
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.