Κατά 35% αυξήθηκε ο όγκος των πωλήσεων μέσα σε δύο μόλις ημέρες στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.
Γρήγορο και οικονομικό φαγάκι με άρωμα εξωτικό!
Ταξιδέψαμε στην Τήνο όπου ο μάγειρας Αντώνης Γκιων, του εστιατορίου «Ταρσανάς», μας «σύστησε» το αγαπημένο πιάτο των παιδικών του χρόνων.
Την Κυριακή με την Καθημερινή ο δωδέκατος και τελευταίος τόμος για τα Λαχανικά.
Στο Αγρίνιο, στο Δέλτα του Αχελώου, καλλιεργείται με προσοχή και φροντίδα ένα από τα ωραιότερα ελληνικά ρύζια, της εταιρείας «Αχελώος». Η ίδια εταιρεία παράγει και όσπρια σε συνεργασία με Ελληνες παραγωγούς.
Κάθε μήνα οι σεφ μας δημιουργούν ολοκαίνουργιες συνταγές αποκλειστικά για τον «Γαστρονόμο». Η Νένα Ισμυρνόγλου μας συστήνει το χοιρινό ψητό και ποσέ.