Το μυστικό της συνταγής κρύβεται στα συστατικά της μακαρονάδας, δηλαδή στο αλμυροπικάντικο τυρί και το χόρτινο κέιλ.
Το πανάρισμα στα φιλέτα χαρίζει όχι μόνο χρυσαφένιο χρώμα αλλά και πλούσιο άρωμα.
Πιάτο με κινόα, αβοκάντο, κρεμμυδάκια, αγγούρι, άνηθο και μάραθο.
Καλοκαιρινό πιάτο με όσπρια και αλμυρό ψαράκι.
Προσοχή, μην το παρακάνετε με το σουσάμι!
Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ υψηλής γαστρονομίας στο Sani Resort της Χαλκιδικής… σερβίρει 20 - 24 Μαΐου.
Κρατσανιστά φιλετάκια κοτόπουλου με πλούσια γεύση από το πανάρισμα.