Value for money ινδική κουζίνα στο Χαλάνδρι.
Ένα εύκολο και νόστιμο μπέργκερ, έτοιμο στο πι και φι.
Ελαφρώς μπελαλίδικο κατά την προετοιμασία του, αλλά η νοστιμιά του σε αποζημιώνει στο ακέραιο.
Εκλεκτό κομμάτι, εξαίσια συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Με ένα βαζάκι έτοιμο πέστο βασιλικού μεταμορφώνουμε στο πι και φι το φιλέτο κοτόπουλου. Έτοιμα τα σουβλάκια!
Σκαρώνουμε στα γρήγορα μια νόστιμη γκουρμέ ομελέτα.
Μια διαφορετική κοτόσουπα από τη Νένα Ισμυρνόγλου.