Ο νεαρός οινοποιός συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή οίνου, αλλά τολμάει να δοκιμάσει και διαφορετικά πράγματα. Και μας εκπλήσσει ευχάριστα.
Ενας από τους παλαιότερους νερόμυλους στην Κυπαρισσία, ξαναλειτουργεί και προσφέρει εκτός φυσικά από φρεσκοαλεσμένο αλεύρι και τσίπουρο, μαρμελάδες, λικέρ, κρίταμο τουρσί και τα περισσότερα καλούδια της ελληνικής επαρχίας.
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.
Από την Ινδία στη Μαδαγασκάρη, και από το Λίβανο στη Ισπανία 10 λουκουμάδες που μας άρεσαν από τα προηγούμενα τεύχη των Γλυκών Ιστοριών.
Όλα τα πως και τα γιατί της υγιεινής διατροφής βρίσκουν απάντηση στο νέο περιοδικό της Καθημερινής Light & healthy.