Ουκρανικές γεύσεις σε φολκλόρ περιτύλιγμα και πολυεθνικό κοινό. Αν το ρίξετε έξω με τη βότκα, η μικρή πίστα του μαγαζιού θα σας φανεί πολύ δελεαστική.
Και κατά την τρίτη μεταμόρφωσή του, στέκεται στο ύψος του ονόματός του, ποιοτικά και τιμολογιακά, με λόγια ελληνική κουζίνα.
Στον πηγαιμό για τη Βουλιαγμένη, στόχος δεν είναι το ταξίδι αλλά ο προορισμός που επιφυλάσσει γαστρονομικές εκπλήξεις.
Τις φακές τις κάνουμε και σαλάτα. Ιδού μια νοστιμότατη εκδοχή.
Μια καλή εκδοχή κινέζικης ταβέρνας στον Πειραιά, με όλο το αναγκαίο διακοσμητικό κιτς και υπέροχα ντάμπλινγκς.
Το ντούο νέων σεφ, Γεωργιάννα Χειλαδάκη και Νίκος Ρούσσος, μεταφέρει μια αύρα Μανχάταν στο στήσιμο, στην αισθητική και στο σέρβις.