
Ένα πρότυπο ελαιοτριβείο, µια δυναµική εξαγωγική µονάδα, ένα εξαίρετο ελαιόλαδο.
Ένα σπάνιας νοστιμιάς ελαιόλαδο από ένα νέο παραγωγό στο νησί των Κυθήρων.
Ο «Γαστρονόµος» απένειμε για το 2011 το τιµητικό βραβείο του στον Βασίλη Ζαµπούνη, εκδότη του περιοδικού «Ελιά και Ελαιόλαδο» και πρόεδρο της Κοινοπραξίας Ελαιοκοµικά Προϊόντα Πιστοποιηµένης Ποιότητας (Ελ. 3Π).
Για την 11η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Ανδριοπούλου.
Για την 11η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Ανδρέα Βγενόπουλου.
Το βραβείο ευρείας καταναλώσεως είναι για το 2011… διευρυµένο. Το μοιράζονται δύο ανόµοιοι οργανισµοί, µια ανώνυµη εταιρεία και ένας αγροτικός συνεταιρισµός, για την εξαιρετική δουλειά στον τοµέα τους και για τη µεταξύ...
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.