Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και έτοιμο για σερβίρισμα...
Για να καταψύξουμε σωστότερα τον κιμά που μόλις αγοράσαμε, τον χωρίζουμε στις δόσεις που θέλουμε, τον βάζουμε σε νάιλον σακουλάκια και τον πιέζουμε με τις παλάμες μας ώστε να γίνει πλακέ. Έτσι αποθηκεύεται καλύτερα στην κατάψυξη, καταψύχεται και...
Προσεγμένη ελληνική κουζίνα σε μια ταβέρνα αξιώσεων στο Κουκάκι.
Το έχουμε συνδέσει με δίαιτα, όμως ένα νόστιμο ανθότυρο είναι καλή επιλογή για όλους.