Από τη Μακεδονία μέχρι την Κρήτη επτά κυρίες του οίνου μας αφηγούνται την ιστορία τους.
Ο Απόστολος Μούντριχας και η Λένγκα Γρηγοριάδου μάς αφηγούνται πώς γεννήθηκε το Κτήμα Avantis και πώς σήμερα στο ιδιαίτερο μικροκλίμα της Εύβοιας παράγουν μια σειρά από εξαιρετικά κρασιά.
Φάβα από παπουλόσπορο, «φουκάκι», μαναρόλια και άλλα περίεργα κρητικά υλικά και φαγητά σε ένα υπέροχο καπετανόσπιτο στο κέντρο του Ηρακλείου.
Καινούρια λάδια και ελιές, πρωτότυπες παρασκευές ελιάς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μάθαμε και δοκιμάσαμε στην Gourmet Olive Exhibition που έγινε στη Θεσσαλονίκη.