
Κρύο ή ζεστό, το πιάτο αυτό είναι το ίδιο νόστιμο. Όσο περισσέψει το βάζουμε στο τάπερ για το γραφείο.
Κατάγεται από τη Νίκαια της Προβηγκίας και είναι τόσο χορταστική που μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο γεύμα.
Για την 1η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Ινδικές γεύσεις σ’ ένα μικρό αλλά πολυσύχναστο εστιατόριο της Ερμού.
Στους πρόποδες του Κίσσαβου, η Αύρα Πανουσοπούλου κλείνει σε βαζάκια αυθεντικές και άκρως ελληνικές γεύσεις, που περνάνε με επιτυχία και τα σύνορα.