
Χοιρινά από τη Σπάρτη, αμνοερίφια από τα Γιάννενα, μοσχάρι από την Ορεστιάδα, σε ένα κρεοπωλείο στο Παγκράτι που μετρά τέσσερις δεκαετίες ζωής.
Ενα αξιοζήλευτο τυροκομείο στην Ήπειρο παράγει εκλεκτά παραδοσιακά – και όχι μόνο – τυριά.
Βασισμένη σε παλιά, οικογενειακή συνταγή και σωστά ωριμασμένη, η γραβιέρα του Μανούσου Τσιτσιρίδη ξεχωρίζει για την πλούσια, μεστή γεύση της.
Γιός και εγγονός τυροκόμου από το Περιβόλι Σπερχειάδος ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γνωρίζει τι σημαίνει αληθινό γάλα και πραγματική βαρελίσια φέτα.
Στην ορεινή κωμόπολη του Νομού Ρεθύμνου, ο τοπικός συνεταιρισμός φτιάχνει τυριά που βασίζουν τα γευστικά τους χαρακτηριστικά στα πλεονεκτήματα της ποιότητας του γάλακτος.