Γωνία Ελλάδας-Ευρώπης το μενού του Σωτήρη Ευαγγέλου στο «θεσμικό» εστιατόριο του κέντρου.
Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Μόλις βγάλουμε το γιουβέτσι από το φούρνο, ρίχνουμε στο ταψί 4-5 παγάκια και ανακατεύουμε. Με αυτό τον τρόπο, η θερμοκρασία του φαγητού πέφτει, το μαγείρεμα ανακόπτεται και η μανέστα σταματά να απορροφά υγρά. Είναι κόλπο παλαιών μαγείρων.
Τεχνικές, μυστικά και οδηγίες ακριβείας σε ένα τρίωρο σεμινάριο από τον γνωστό σεφ.
O γνωστός food writer-συγγραφέας επιχειρεί να λύσει παρεξηγήσεις περί μαγειρικών όρων και τεχνικών.
Στα άγονα βουνά της Γορτυνίας έχει στηθεί μια επιχείρηση που μαγειρεύει και παράγει παραδοσιακά προϊόντα καταπολεμώντας την ερήμωση των χωριών.