Μια σπαγκετάδα να γλείφουμε τα δάχτυλά μας...
Η αυθεντική συνταγή για τον παραδοσιακό κρητικό ντάκο.
Προϊόντα συριανά αλλά και από όλη την Ελλάδα στο μικρό παντοπωλείο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.
Φέτος ο αριθμός των Ταϊβανέζων που αναμένεται να επισκεφθούν συνολικά τη χώρα μας ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Με βάση επίσημα στοιχεία, οι Ταϊβανέζοι επισκέπτες θα φτάσουν τους 7.000, όταν τα προηγούμενα χρόνια δεν ξεπερνούσαν τους 3.000.
Είναι πλούσια σε ω-3 λιπαρά οξέα, γευστικότατα και τέλεια στο φούρνο στη συνταγή που μας δίνει ο Ντίνος Κιούσης.
Με διεθνή αέρα και ελληνική ψυχή, το πρωινό του χαλκιδικώτικου ξενοδοχείου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Το πιο αγαπημένο λαχανικό της ελληνικής κουζίνας πρωταγωνιστεί στα περισσότερα πιάτα του καλοκαιριού. Η γεύση τους αναδεικνύεται στο έπακρο, αν στα ποτήρια μας μπει το κρασί που τους ταιριάζει.