Τσάτνεϊ χωρίς να ανάψουμε το μάτι της κουζίνας; Κι όμως γίνεται.
Η σεφ Νένα Ισμυρνόγλου «κοκκινίζει» τα φιλέτα κοτόπουλου στο άψε-σβήσε και δημιουργεί ένα μαγειρικό θαύμα.
Σε ένα δροσερό, καταπράσινο κήπο απολαύσαμε ποικιλία από μπίρες και εκλεκτά «συνοδευτικά» εδέσματα.
Η Αθήνα κρύβει πάντα ευχάριστες εκπλήξεις, και οι δροσερές αυλές αγαπημένων μαγαζιών είναι μία από αυτές. Όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη, αναζητάμε σκιερές γωνιές γεμάτες λουλούδια, δέντρα και λαχταριστές καλοκαιρινές γεύσεις. Σαν κι αυτές...
Εύκολο και πεντανόστιμο γιαουρτλού με κοτόπουλο, για τους λάτρεις των ανατολίτικων γεύσεων, και όχι μόνο.
Τι είναι; Αρτυμα με την πυκνότητα και την υφή σιροπιού με βάση το βαλσαμικό ξίδι. Θυμίζει πετιμέζι στην όψη, η γεύση του όμως είναι γλυκόξινη. Ποια είναι τα βασικά συστατικά του; Διαφέρουν από μάρκα σε μάρκα. Ορισμένα προϊόντα περιέχουν βαλσαμικό...