Η φυσική πηκτίνη των φρούτων είναι ο λόγος που πήζει η μαρμελάδα. Τι γίνεται όμως με αυτήν του εμπορίου; Σε ποια γλυκά χρειάζεται και τι όφελος έχουμε από τη χρήση της; Οταν φτιάχνουµε µαρµελάδα, η φυσική πηκτίνη -µια ουσία που περιέχουν τα...
Μέσω του προγράμματος συμβολαιακής γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους.
Ο συνδυασμός της ανόδου της θερμοκρασίας λόγω κλιματικής αλλαγής και η ατμοσφαιρική ρύπανση ιδίως λόγω του αυξημένου όζοντος θα συνδυαστούν τα επόμενα χρόνια για να προκαλέσουν μια πιθανή μείωση στα παγκόσμια αποθέματα τροφίμων,...
Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να μεταβάλουν τα πρότυπα κατανάλωσης τροφίμων των παχύσαρκων γυναικών.
11 απαντήσεις σε απορίες μας για τα προϊόντα που καταναλώνουμε.