Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας.
Καλοψημένα κρέατα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα στο Νότιο Πήλιο
Το Anahita είναι ένα από τα ελάχιστα περσικά εστιατόρια της Αθήνας κι η κουζίνα που σερβίρει είναι πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα.
Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ετοιμάζει ένα γιορτινό πιάτο με χοιρινό που μελώνει χάρη στο κυδώνι, το τζίντζερ και το μπράντι.
Στο θρυλικό έργο του Kέρουακ ο ήρωας ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής. Με μπόλικη τζαζ, ποίηση και ποτά μας μπάζει στον γοητευτικό κόσμο των beatniks. Το δικό μας On the road μας φέρνει στα αγαπημένα στέκια του κρασιού....
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει...
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!