Τα εναπομείναντα μακαρόνια ανακατεμένα με χτυπημένα αυγά και τριμμένο τυρί γίγονται πίτα στο τηγάνι, σαν ομελέτα. Το ίδιο γίνεται και με το ριζότο της προηγούμενης μέρας.
Μια ιδιότυπη πίτα διά χειρός Ντίνας Νικολάου, για όσους βαρέθηκαν την πατροπαράδοτη, ανάστασιμη σούπα.
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει τυρόπιτα με ανατολίτικο άρωμα.
Ένας χώρος που αγαπά την τέχνη και φιλοξενεί καφέ, μπαρ, εστιατόριο και γκαλερί, όλα σε ένα.
Η Νένα Ισμυρνόγλου τα τοστ της τα φτιάχνει με πίτες για σουβλάκι. Και δεν παί-ζο-νται!
Για να ξαναγίνουν τραγανά τα φύλλα της πίτας που έχετε φυλαγμένη στο ψυγείο, ραντίστε την επιφάνειά της με λίγες σταγόνες νερό προτού τη ζεστάνετε στο φούρνο (κατά προτίμηση στη λειτουργία του αέρα).
Μαγέρικο περιωπής και εναλλακτικό ντελιβεράδικο στο κέντρο, πολύ κοντά στην εκκλησία της Καπνικαρέας.