Ο πιο επιτυχημένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού πιστεύει ότι η ελληνική κουζίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη γαλλική ή την ιταλική, λατρεύει τη φέτα, τα σαλιγκάρια γιαχνί και τα γιουβαρλάκια και ονειρεύεται να ανοίξει εστιατόριο στην Ελλάδα.
Ένα εξαιρετικό ζαχαροπλαστείο, μαζί με αρτοποιείο και καφενείο με καλό καφέ. Ολα σε ένα, σ’ ένα μοναδικό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, την «Εστία».
Εστιατόριο «Fred & Ginger»
Την Άνοιξη δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στα σπαράγγια!
Ένα ιστορικό εστιατόριο με σταθερούς θαμώνες εργαζόμενους και κατοίκους του κέντρου.
Χορταστική και μυρωδάτη πατατοσαλάτα που θα συνοδεύσει γευστικά κάθε δείπνο σας.