Συνοδεύουμε με βραστές πατάτες ή πιλάφι και σαλάτα της αρεσκείας μας.
Κόκορας κρασάτος με φάβα και σάλτσα με ροδοπέταλα (!), φασολάκια με μανιτάρια σοτέ, χειροποίητος γύρος. Αληθινά δημιουργική ελληνική κουζίνα στη Φράτσια.
H Αμερικανίδα μαγείρισσα που μύησε τους ομοεθνείς της στα μυστικά της γαλλικής κουζίνας οφείλει μέρος της δόξας της στη συνταγή αυτή. Μπελαλίδικη, αλλά άξια της φήμης της.
Ποιο είναι το βαπόρι, ποιο το φορτίο; Ποια η ψυχή, ποια η ύλη;
Αλλά και lunching και dining στην καρδιά της πόλης με θέα την πλατεία Συντάγματος.
Όταν η αυθεντική γεύση συναντάει την ποιότητα, την καινοτομία και το μεράκι.