Μία από τις δεκάδες συνταγές από το πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.
Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι.
Προετοιμαζόμαστε εγκαίρως για αυτή την ξεχωριστή κυριακάτικη συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Χορταστική και ιδιαίτερη σαλάτα, ό,τι πρέπει για τις πρώτες ζέστες της άνοιξης.
Ελαφρώς μπελαλίδικο κατά την προετοιμασία του, αλλά η νοστιμιά του σε αποζημιώνει στο ακέραιο.
Πρωτότυπη, ανοιξιάτικη, τέλεια!
Μια πλούσια σαλάτα που γίνεται και με το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που έχει περισσέψει από την προηγούμενη.
Επιλέγουμε λαχανικά ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις μας.