Μια ιταλική τρατορία στο κέντρο της Αθήνας με φρέσκες πρώτες ύλες από τη Λευκάδα.
Ντόπιες πρώτες ύλες και νόστιμη μαγειρική στη Λαγκάδα της Αμοργού.
Αν δεν έχετε ή δεν βρείτε φρέσκο βασιλικό, βάλτε άνηθο. Διαφορετικό αλλά εξίσου νόστιμο το αποτέλεσμα...
Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει εύκολα και λαχταριστά κοτοσουβλάκια.
Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι ή πατάτες βραστές ή τηγανητές.
Λίγο ρύζι ή μια τηγανιά πατάτες για τα παιδιά και έτοιμο το φαγητό.
Για την 7η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Θεώνης Καζιάνη.
Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...