Moναδικός πρέπει να αισθάνεται ο διευθύνων σύμβουλος του «Κύκνου», καθώς είναι επικεφαλής μιας εταιρείας που κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής.
Ασφαλέστερο αλλά δυσεύρετο το βιολογικό αρνί και κατσίκι. Ιδού οι λόγοι.
Οι φακές είναι ψιλές, με ποικιλία στο χρώμα. Η γεύση τους, αληθινά διαφορετική.
Ο «Γαστρονόμος» γιόρτασε τη νέα δωδεκάτομη προσφορά του που εστιάζει στην πρώτη ύλη.
Ο οδηγός μαγειρικής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την Καθημερινή.
Γαστρονομική βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την ομάδα Thessaloniki Walking Tours και οδηγό τον Κώστα Ζαφειράκη.