Παλιά ταβέρνα, διάσημη για τα ρωσοποντιακά φαγητά της και το περίφημο ουζμπέκικο σασλίκ.
Στην αχλή του ροδιού, μεταφράζω στα ελληνικά το ταιριαστό όνομα που έδωσε στο κοκτέιλ του ο Jay Smith, εκκεντρικός mixologist στo λονδρέζικο μπαρ της Fitzrovia με το εκκεντρικό επίσης όνομα «Ο αιδεσιμότατος JW Simpson». Ένα κοκτέιλ που κατά δήλωσή του «σε ανεβάζει...
Ένα «συνειδητοποιημένο» μεζεδοπωλείο στο Κουκάκι με εκλεκτές ελληνικές λιχουδιές.
Αθηναϊκό χριστουγεννιάτικο μενού δίχως πατάτες ογκρατέν, δεν γίνεται!