Διαβάστε πρώτοι μια συνταγή από το νέο τεύχος του Light & Healthy που κυκλοφορεί την Κυριακή στα περίπτερα.
Εύκολη, γρήγορη και πολύ γευστική ψαρόσουπα, ιδανική για χαμηλές θερμοκρασίες.
Αν δεν βρούμε μάραθο, βάζουμε άνηθο. Θα γίνει λίγο διαφορετική, αλλά εξίσου νόστιμη η σπαγκετάδα μας.
Μετά την ακατάσχετη κρεοφαγία των ημερών, ένα ψάρι είναι ό,τι πρέπει... ειδικά αν είναι νοστιμοφτιαγμένο.
Τέλειος ο μεζές του Ντίνου Κιούση. Αρκεί να προμηθευτείτε εγκαίρως τα αναγκαία από τον ψαροπώλη αλλά και τον... χασάπη!
Οικονομικά, προσιτά υλικά, πεντανόστιμη οικογενειακή μαγειρική.
Στρώσε το τραπέζι, το δείπνο θα είναι έτοιμο σε 20'.