Πέντε διαφορετικές ποικιλίες ντομάτας βρήκαμε στον πάγκο του Κρητικού βιοκαλλιεργητή.
Με μια χούφτα υλικά μπορούμε σε χρόνο dt να κάνουμε τις νοστιμότερες «μαγειρευτές» μπριζόλες στο τηγάνι. Αυτά και άλλα πολλά στον πρώτο Γαστρονόμο της νέας σεζόν.
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε αυτό το φαγητό σε ρηχή κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Εγώ θεωρώ τον φούρνο πιο βολικό το καλοκαίρι.
Ένα διαφορετικό «σάντουιτς» με λίγες θερμίδες. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και το παίρνουμε στο γραφείο ή και στην παραλία.
Γεμιστα χωρίς ρύζι, μόνο με τα λαχανικά που χρησιμοποιούν οι Πηλιορείτες στο θρυλικό φαγητό τους: μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδι, ντομάτα. Μαζί και λίγο χωριάτικο λουκάνικο και μπόλικα μυρωδικά.