Μια δροσερή πρόταση από τις ανοιξιάτικες συνταγές των Γλυκών Ιστοριών Απριλίου που κυκλοφορούν στα περίπτερα.
Το τέλειο συνοδευτικό για τα πρώτα τσιπουράκια πριν από το γεύμα!
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Μερέντα, τρουφάκια, μωσαϊκό με χαλβά, κέικ και καρυδάτα... όλα νηστήσιμα και πλούσια σε σοκολάτα!
Ένα νηστήσιμο μωσαϊκό πιό νοστιμό κι από το κλασικό.