Εναλλακτικός και γκουρμέ μπακαλιάρος με ρύζι για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου.
Δημιουργήστε την πιο αρμονική γευστική εμπειρία σε κάθε τραπέζι και ενημερωθείτε για τη μοναδική υπηρεσία “Φτιάξε το δικό σου κρασί”!
Αθηναϊκές ταβέρνες, ψησταριές και εστιατόρια για να τιμήσουμε το έθιμο.
Πάμε κόντρα στη βαριά ατμόσφαιρα και ετοιμάζουμε το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης, με όσα έχουμε, λίγα ή πολλά, έτσι «για το καλό».
Παλιά ταβέρνα, διάσημη για τα ρωσοποντιακά φαγητά της και το περίφημο ουζμπέκικο σασλίκ.
Νοστιμιές στο τραπέζι ή σε... ταπεράκι.