Το σαββατοκύριακο φτιάχνουμε πεντανόστιμο ψαράκι με γλιστρίδα κοκινιστά.
Σαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Τα μυρωδικά της συνταγής είναι μπόλικα και κάνουν καλή δουλειά.
Τουρλού λαχανικών με άρωμα βασιλικού και υπέροχη γεύση φέτας.
Σαρδέλες στην κατσαρόλα με πλούσιο άρωμα και περισσή γεύση.
Καλοκαιρινή μακαρονάδα με έντονες γεύσεις λαχανικών.
Οι φακές Φενεού είναι μικρές, μαύρες, ευκολόβραστες, με γεμάτη γεύση και εδώ και 2 χρόνια είναι και ελληνικές.
Προσφιλής όσο λίγα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, ευφυής, με υπέροχο χιούμορ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές του συνήθειες.