Έξι επιλογές για τα καλέσματα του σαββατοκύριακου.
Αν βρεθείτε στην παραθαλάσσια κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας, ιδού μια πρόταση για αξιοπρεπέστατο και value for money φαγητό.
Παρά τις αντιρρήσεις του καιρού, «διατηρούμε» το καλοκαίρι στο πιάτο με τη σαλάτα του Κλεομένη Ζουρνατζή.
Δοκιμάζουμε 6 κρασιά από το οινοποιείο και προτείνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς για να τα απολαύσουμε.
Ένα διαφορετικό «σάντουιτς» με λίγες θερμίδες. Το τυλίγουμε με μεμβράνη και το παίρνουμε στο γραφείο ή και στην παραλία.
Ψητά, μαγειρευτά και λαδερά, όλα καμωμένα με παραδοσιακό μεράκι και εκλεκτές πρώτες ύλες. Όπως το εξαίσιο ελαιόλαδο της περιοχής.
Ένα μοντέρνο παραθαλάσσιο εστιατόριο στην Πάτμο προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα, με όχημα την ευρεία ποικιλία των παραδοσιακών προϊόντων που χρησιμοποιεί.