Δοκιμάσαμε τη multi-vintage σαμπάνια ΜC III σε εκδήλωση που έγινε στον Πύργο Πετρέζα από το FnL (Fοοd & Leisure) για το λανσάρισμα της και μιλήσαμε με το διάσημο σεφ του Πύργου της Moet & Chandon στην Καμπανία, Pascal Tingaud.
Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;
Ένα πιάτο με πλούσια γεύση χάρη στα καλοκαιρινά λαχανικά.
Εξαιρετικό ντιπ για να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του γεύματος.