Στους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς, μία οικογενειακή επιχείρηση παράγει εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή.
Ο Δημητρης Κότσαρης εδώ και 60 χρόνια αναζητά σε όλην την Ελλάδα τα καλύτερα στάρια για το ποιοτικό ψωμί που φτιάχνει. Μέχρι το Χαρβαρντ έφτασε η χάρη του για να διδάξει εκεί τα μυστικά της παρασκευής του.
Το πρώτο βιολογικό μαγαζί της Κέρκυρας έχει γίνει θεσμός για τη βιοκαλλιέργεια και την οικολογική συνείδηση των Κερκυραίων.
Ενα μεστό, στιβαρό λάδι, με σπάνια γεύση και ξεχωριστή μυρωδιά μάς οδήγησε λίγο έξω από τον Πύργο Ηλείας, στους ελαιώνες Μερκούρη.
Οχι μόνο άλλαξε την παραγωγή του από συμβατική σε βιολογική, αλλά το έκανε και με μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για ένας από τους πιο δραστήριους βιοκαλλιεργητές της Αττικής.
Μια πρωτοποριακή εταιρεία εκτροφής βιολογικών κοτόπουλων που ξεκίνησε από τρεις φίλους το 2002 με χιλιάδες δυσκολίες, σήμερα έχει καταφέρει ολόκληρη η παραγωγή της να πιστοποιείται βιολογικά.
Ελάχιστος φόρος τιμής στον άνθρωπο που έθεσε τις βάσεις για το μέλλον της ελαιοκαλλιέργειας στη χώρα μας.
Παράγει με ζήλο οπωροκηπευτικά, φρούτα και ελιές σ’ ένα δύσκολο τόπο με μόνο συμπαραστάτη το κουράγιο του.