
Στη μαγειρική δεν πετάμε τίποτα. Γνωστό, πλην όμως σωστό και άξιο επανάληψης (που είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως κ.λπ.). Π.χ. τα κοτσάνια των μυρωδικών τα κρατάμε για την παρασκευή ζωμών. Ok. Σε τι άλλο; Τα δένουμε με σπάγκο και τα βάζουμε σε ένα ρύζι που......
Έχεις σέσκουλα; Φτιάξε ομελέτα!
Μεζεδοκαταστάσεις σε ένα κουτούκι πειραιώτικo, τόσο δα μικρό.
Ένα γιουβέτσι αλλιώτικο από τα άλλα, ιδανικό και για χορτοφάγους.
Το φιλέτο κοτόπουλου είναι ο βασιλιάς της γρήγορης κουζίνας, μπορεί να συνδυαστεί με πάμπολλα υλικά και να μαγειρευτεί με δεκάδες τρόπους. Συχνά, όμως, και παρά το γεγονός ότι δεν θέλει παρά λίγα λεπτά για να γίνει, καταλήγουμε να μασουλάμε ένα...
Κόψε σαλάτα και ψωμί, άνοιξε και μια μπίρα και έτοιμο το τραπέζι.