Οι τοπικοί παραγωγοί ήρθαν και φέτος στο προσκήνιο με την επιτυχημένη εκδήλωση που χορηγεί η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS.
Κλαφουτί είναι η ανεπιτήδευτη γαλλική παρασκευή όπου κρεμώδης ζύμη πέφτει σε κομμάτια φρούτων και ψήνεται στο φούρνο! Αμέτρητες παραλλαγές στις Γλυκές Ιστορίες Ιουνίου που κυκλοφορούν!
Με την ομάδα Fοοd for Good.
Ενα ενδιαφέρον γαστρονομικό τριήμερο ξεκίνησε σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη.
Δεν είναι μόνο η γιαουρτένια σος και τα φουντούκια που κάνουν την διαφορά, αλλά η όλη παρασκευή του φιλέτου.
Η Ελλάδα συμμετέχει στη διεθνή καμπάνια «Love your local market» με πλήθος εκδηλώσεων στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις από τις 15 ως τις 31 Μαΐου 2015.