Δεν είναι ένα απλό μαγαζί, αλλά μια ομάδα που διαλέγει και συσκευάζει ντόπιες νοστιμιές με την επωνυμία της εταιρείας και τα στοιχεία του παραγωγού να φιγουράρουν στην ετικέτα.
O σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς καθαρίζουμε σωστά την κίτρινη κολοκύθα.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μας δείχνει ένα κόλπο που θα μας διευκολύνει πολύ στο καθάρισμα του σκόρδου.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά καρέ, σε λεπτές φέτες και σε ροδέλες.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς καβουρδίζουμε σωστά ξηρούς καρπούς.
Ο χυμός του ροδιού έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, λένε οι ειδικοί. Είναι επίσης νόστιμος πολύ και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε με πόλλους τρόπους στη μαγειρική. Ξέρετε όμως πώς παίρνουμε χυμό από ρόδια; Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μας...
Aπό τα πιο φινετσάτα γλυκά, που χρειάζεται να αντιπαλέψει την ξινίλα, την αυγουλίλα και την άνιση ζύμη προτού κερδίσει την προτίμησή μας.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς μαθαίνει να φτιάχνουμε κρουτόν στο τηγάνι