Μια δροσερή πρόταση από τις ανοιξιάτικες συνταγές των Γλυκών Ιστοριών Απριλίου που κυκλοφορούν στα περίπτερα.
Moναδικός πρέπει να αισθάνεται ο διευθύνων σύμβουλος του «Κύκνου», καθώς είναι επικεφαλής μιας εταιρείας που κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής.
Μερέντα, τρουφάκια, μωσαϊκό με χαλβά, κέικ και καρυδάτα... όλα νηστήσιμα και πλούσια σε σοκολάτα!
Περιέχει ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας... Μμμμ!
Ο σεφ Θεοφάνης Στάθης είναι περήφανος με τα πιάτα του, που θα σερβιριστούν απόψε το βράδυ στο Karavi.