Ας μαγειρέψουμε το κολοκύθι που τώρα είναι στα καλύτερά του!
Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Το δημοφιλές θαλασσινό γίνεται από κεφτές μέχρι τυλιχτό σουβλάκι στο τεύχος Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07.
Τα τελευταία χρόνια, πολλοί βιοκαλλιεργητές προτιμούν να καλλιεργούν μέσα στα θερμοκήπια ακόμη και τα προϊόντα εποχής. Προστατευμένα από αέρα, έντομα και σκόνη, είναι καλύτερης ποιότητας και λιγότερο επιβαρυμένα.
Μπισκότα & παγωτό, τέλεια μαζί!
Οι ελιές Καλαμών δίνουν μια ξεχωριστή και πλούσια γεύση στα κεφτεδάκια.
Δημιουργούμε φαγητά με έμπνευση από την ελληνική γαστρονομία όπως το αρνάκι με τα μελωμένα κρεμμυδάκια.
Η καινοτομία της συνταγής είναι η πατάτα που κάνει τα μπιφτέκια μας αφράτα.