Λαχταριστές συνταγές με τσιπούρα και λαβράκι μαγείρεψε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου, στα πλαίσια εκδηλώσεων για την προώθηση των μεσογειακών ψαριών που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece.
Η χαμηλή τιμή του κόκκινου κρέατος το έχει καταστήσει βασικό είδος διατροφής στον δυτικό κόσμο.
Το τέλειο συνοδευτικό για τα πρώτα τσιπουράκια πριν από το γεύμα!
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της συγκέντρωσης στον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων.