Ιταλικής καταγωγής συνταγή, κάτι ανάμεσα σε ομελέτα φούρνου και ψευτοσουφλέ. Στο φαγητό μπορούμε να βάλουμε και τα περισσεύματα της προηγούμενης ημέρας (βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι, βραστό ή ψημένο κοτόπουλο κ.ά.).
Και στοχεύει σε περαιτέρω ενδυνάμωση της ηγετικής θέσης στην αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Με γεύσεις Μυκονιάτικες και μια ιδέα καινοτόμο για «πρωινό του ξενύχτη».
Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.