Στην κουζίνα οι σεφ και συνεργάτιδες του γαστρονόμος online Ευδοκία Φυλακούρη και Νίκη Τρέσσου.
Ένας παραγωγικός και σύγχρονος αγροτικός συνεταιρισµός.
Ενα αξιοζήλευτο τυροκομείο στην Ήπειρο παράγει εκλεκτά παραδοσιακά – και όχι μόνο – τυριά.
Εξαιρετικής ποιότητας φρούτα και λαχανικά από την Καλλονή Τροιζηνίας «συνωστίζονται» στον πάγκο του ανήσυχου παραγωγού.
Βιολογικά οπωροκηπευτικά και φρούτα από επιλεγμένους παραγωγούς της Κρήτης και είδη μπακαλικής από όλη την Ελλάδα.
Τι γίνεται όταν ένας Γερμανός, καθηγητής Πανεπιστημίου, ερωτεύεται μια Κρητικιά δικηγόρο; Μα… η πρώτη ελληνική βιολογική μπίρα.