Το σωστό πανάρισμα και η ιδανική αναλογία γέμισης είναι τα δύο μυστικά της συνταγής.
Νέοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι, μαθαίνουν τους τουρίστες να φτιάχνουν γεμιστά!
Τον Μάρτη τα καλαμάρια είναι ολόγλυκα, ψωμωμένα, τρυφερά, ταμάμ για πεντανόστιμα σαρακοστιανά μαγειρέματα.
Με εμπειρία 60 χρόνων, δυνατούς δεσμούς στην τοπική κοινωνία και 127 παραγωγούς, η εταιρεία Αροσις παράγει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών ελληνικών οσπρίων.
Μπιφτέκια γεμιστά, νηστεία, 25η Μαρτίου, μαγειρέματα με φάβα, δημιουργία με πατάτες, κρέπες γλυκές κι άλλα νόστιμα στον Γαστρονόμο το Σάββατο με την Καθημερινή.
Παλιά ταβέρνα, διάσημη για τα ρωσοποντιακά φαγητά της και το περίφημο ουζμπέκικο σασλίκ.
Τα Σαββατοκύριακα μας πρέπει να έχουν χαρακτήρα επίσημο.