Ο Γιάννης Γαβαλάς, ο Παναγιώτης Μενάρδος και ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, τρία από τα μέλη της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, μαγείρεψαν για μας με ντόπια υλικά πιάτα με γεύσεις που άντεξαν στο χρόνο.
Η ΕΟΣ Σάμου και το μοναδικό Samos Anthemis, μπαίνουν σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 27 Ιουλίου.
Νέες καλοκαιρινές γεύσεις και υπηρεσία delivery για τα προϊόντα του καταστήματος και τα σάντουιτς
Μυρωδάτη μακαρονάδα με τόνο που γινεται στο αψε σβήσε.
Στο νησί όπου βασιλεύουν τα γιαπωνέζικα εστιατόρια κρύβεται ένας γαστρονομικός θησαυρός: φασόλια καφεμάτικα και κοπανιστές, τυροβολιές και λούζες, ραδίκια του φρυ’άνου και μελόπιτες.
Με θέα την Ακρόπολη και υποδειγματική ελληνική φιλοξενία
Το καθημερινό κοτόπουλο αλλάζει και αποκτά κινεζικό άρωμα και γεύση. Μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους από εμάς δεν θέλουμε τα “συνηθισμένα” στο τραπέζι μας.
Μια γρήγορη και πρωτότυπη λύση για τους φίλους που ήρθαν απρόσμενα αλλά και για το οικογενειακό τραπέζι.