Το ελληνικό πρωινό, όπως το φαντάστηκε ο Χριστόφορος Πέσκιας, κι όπως το απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι ενός από τα ιστορικότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Με ένα ελαφρύ μαρινάρισμα, μια χούφτα υλικά και λίγη προσοχή στο ψήσιμο φτιάχνουμε στο τηγάνι τις τέλειες μπριζόλες.
Ούτε ένα μήνα ζωής δεν μετρά το νέο κρεοφαγείο στον Πειραιά. Το επισκεφθήκαμε και ευπειθώς αναφέρουμε...
Ταξιδέψαμε στην... πηγή της πίτας και μάθαμε τα μυστικά της. Αυτά και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Ενα γλυκόξινο κοκτέιλ, ελαφρύ σε αλκοόλ, αλλά δυνατό σε γεύση, με βάση το αφρώδες κρασί.