Ζουμερά, μοσχοβολιστά, πεντανόστιμα και ελαφρύτερα από τα κλασικά. Διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.
Η Olive Vision είναι από εκείνες τις νέες αλλά αλματωδώς αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις επώνυμου ελαιολάδου. Με εξαγωγικό προσανατολισμό και πολλά βραβεία ήδη στο ενεργητικό της.
Γλυκά, ζουμερά, πεντανόστιμα. «Φταίει» το καλό terroir, η ντόπια ποικιλία και οι φροντίδες της οικογένειας των βιοκαλλιεργητών.
Γράφουµε καθ’ υπόδειξιν των επιλογών της καρδιάς µας.
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival.
Το ολοκαίνουργιο παντοπωλείο στον λιμένα της Θάσου διευρύνει τους γαστρονομικούς ορίζοντες του νησιού και διαφημίζει στους Βαλκάνιους τουρίστες τα ελληνικά προϊόντα.