Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με μπόλικα μπαχαρικά και καρότο.
Τρεις μέρες στους αμπελώνες και στα κελάρια του γλυκού, ενισχυμένου κρασιού της Πορτογαλίας.
Δύο μοναδικές κοινότητες, δύο εξαιρετικοί καφέδες, που ενώνονται με την τεχνογνωσία – οι UMUTIMA wa Lake Kivu και TANIM de Chiapas.
Δύο καινοτόμοι γυναίκες επιχειρηματίες συσκευάζουν ελληνικά βιολογικά βότανα, προσφέροντάς μας εδώ και στο εξωτερικό μια μυρωδιά Ελλάδας.
Ένα διαφορετικό πιάτο εξαιρετικά αρωματικό και νόστιμο.
Η πιο δημοφιλής εκδοχή για να ξεκινήσει γλυκά το 2016!
Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου.